Vikarvet hämtade inspiration på Innovatum

Detta inlägg postades i Tidigare i projektet den av .

Igår besökte Vikarvet från Lysekil Innovatum i Trollhättan. Vikarvet är en av aktörerna som varit med i projektet Business to Heritage och som på olika sätt jobbar med sin utveckling med stöd från projektet.

IMAG0396

Förutom Monika Brohed, Olle Fjordgren och Inger Fjordgren från Vikarvet var Ulla Magnus Lindbom, konstnär, med på studiebesöket. Ulla har varit engagerad i Vikarvets utveckling och tillsammans med Innovatum undersökt om det finns samarbetsmöjligheter mellan museet och konstnärerna i Lysekil.

Ulla Magnus Lindbom är också engagerad i projektet på fler sätt. Med stöd från B2H så arrangerar hon utställningen Kust&Hav ur konstperspektiv i LSSGs lokaler den 7-13 juni.

Innovatum fick gänget besöka verksamheterna i byggnad 73. Här fick de en genomgång om Produktionstekniskt centrum, Innovatums projektarena, inkubator och ACT-mötesplats för kreativa näringar.

Efter detta gick turen vidare till Innovatum Scince Center, Saabs bilmuseum och Trollhättans konsthall.

IMAG0399

Ett nöjt och belåtet gäng åkte hem till Lysekil fulltankade med nya intryck, redo att hugga tag i verksamheten på hemmaplan. För nu börjar ju sommarsäsongen!