Filmvisning i Brastad

Detta inlägg postades i Tidigare i projektet den av .

Annelie Olssons film Welcome to Järbo state har fått stor uppmärksamhet och bl a visats på filmfestivalen Bloody Hero Film Fesival i Phoenix, USA. Nu visar projektet Business to Heritage filmen på Brastad Folkets Hus!

Welcome to Järbo state är en dokumentärfilm producerad av Pensionat Granliden Produktion AB som har sitt säte på Innovatum i Trollhättan. Annelie Olsson jobbar just nu för fullt i projektet B2H med en dokumentärsvit om Skagerraks Kapare som kommer bli klar till sommaren.

Welcome to Järbo State speglar skeenden i en liten bygd där det bor färre än i ett höghus. Vi möter några synnerligen äkta Järboiter i det alldagliga såväl som det extraordinära. Det går ingen obemärkt förbi, att det finns en förkärlek till stora amerikanska bilar, att man kämpar för att behålla sin byskola och inte minst att man ser det som en konst att jaga älg.

Tid: torsdag 13 februari kl. 18.30, filmen är 74 min lång
Plats: Brastad Folkets Hus

Biljettpris: 70 kr/vuxen, 30 kr/barn

Biljetterna kan hämtas på turistbyrån alt. vid entrén till föreställningen där biljetter även kan köpas. Förbokning via Lysekils turistbyrå tel. 0523-130 50

Hembakt fika och kaffe finns till försäljning.

Välkomna!