Havsaktivitetsdagar

Detta inlägg postades i Nyheter den av .

Det planeras för havsaktivitetsdagar i Lysekil. På Båt och Hav-mässan den 2-3 maj kan du prova på aktiviteter som kajak, dykning, segling och mycket mer. Än så länge är vi i planeringsstadiet. Men i tisdags arrangerade projektet Business to Heritage ett möte där LSSG, Dive Team, Lysekil Guide, Sea4Fun, Kallbadhusets vänner och Båt och Hav-mässan slog sina kloka huvuden ihop kring vad aktörerna i Havsbadsområdet kan göra tillsammans som sätter fokus på både havet och de olika verksamheterna. Det blir liksom både roligare och bättre och vi samarbetar!

Här planeras det för fullt!

Här planeras det för fullt!

Idén om en Havsaktivitetsdag kom fram på den förra workshopen i projektet och nu är det bestämt att den kommer förverkligas under Båt och Hav.

Mer information om vad vi kommer bjuda kommer inom kort…

Håll koll här på bloggen och så ses vi i Lysekil 2-3 maj.