Välkommen till Aktivitetsarenan vid dyk-och kajakhamnen under Lysekil Women’s Match 2017

Detta inlägg postades i Nyheter den av .

Fint utbud av outdooraktiviteter

Under seglingsveckan Lysekil Women’s Match kommer det i år att finnas möjlighet för stora och små att prova på aktiviteter som snorkling, dykning, kajak och jollesegling samt SUP – Stand Up Paddle board. För de yngre kommer LSSG Lysekils Segelsällskap Gullmar att erbjuda vattenbollsaktivitet. Svenska Livräddningssällskapet kommer att finnas på plats för att berätta mer om säkerhet vid vatten.

Aktivitetsarena Lysekil utgår från Lysekils dyk- och kajakhamn vid Släggö. Syftet med arenan är att marknadsföra kommunens och visa på det fina utbud som finns i området.

Se hela programmet här.

Foto av en man och en kvinna som är på väg att paddla kajak. Prova på snorkling, dykning, kajak och jollesegling.

Om Urban Platsinnovation

Aktivitetsarenan arrangeras inom ramen för projekt Urban Platsinnovation. Urban Platsinnovation är ett projekt som arbetar för att få mer kunskap om hur centralorter ska utvecklas för att bli mer attraktiva för både invånare och besökare. Syftet är att öka konkurrenskraften och innovationsförmågan hos handeln och upplevelsenäringen för att skapa ett mer levande centrum.

Projektet omfattar Högskolan Väst, Lysekils kommun, Strömstads kommun, Trollhättans stad, Uddevalla kommun, Åmåls kommun samt Fredrikstad kommune som är projektets norska partner.

Urban Platsinnovation finansieras av EU-medel via Interreg Sverige-Norge och pågår till och med september 2018.

Läs mer om projekt Urban Platsinnovation här.