Sommarkick-off med Turistbyrån och B2H

Detta inlägg postades i Nyheter den av .

Tisdagen den 17 juni firar vi att sommarsäsongen är här.

Sommarkickoff-1

Lysekils Turistbyrå och Business to Heritage hälsar dig välkommen till en härlig eftermiddag där det bjuds på mingel och minimässa. Du får veta vad några företag inom besöksnäringen erbjuder i sommar och bli inspirerad av en föreläsning om värdskap.

Ta med medarbetare och sommarpersonal så firar vi tillsammans att sommarsäsongen äntligen är här!
Dagen inleds kl. 12.30 med att Soten Sea Vision bjuder alla som vill på sälsafari och enklare lunchförtäring.

Kl. 13.30 är du välkommen till Oscars.

Service ger du. Värdskap är du.
Mattias Grapenfelt, Normanage, ger oss energi med sin föreläsning om värdskap. Han har över 20 års erfarenhet inom turistnäringen och kan allt om ”konsten att få människor att känna sig välkomna”. Efter föreläsningen kommer du se på värdskap med nya ögon, och känna dig taggad inför säsongen.

Ta chansen och ställ ut.
Vi vill gärna visa upp de verksamheter som betalar serviceavgift till Turistbyrån lite extra, och erbjuder därför er att ställa ut på dagens minimässa. Vi tillhandahåller bord, du tar med övrigt utställningsmaterial. Ta tillfället i akt, och fokusera gärna lite extra på vad du har på gång under sommaren.

Nominera den bästa värden.
En person eller ett företag som du tycker förtjänar utmärkelsen ”Bästa värdskap”. Skriv din nominering med motivering när du anmäler dig.

Anmälan
Anmäl dig senast 6 juni via www.sommarkickoff.se