månadsarkiv: juni 2014

Härlig start på sommarsäsongen

Detta inlägg postades i Nyheter den av .

En mycket lyckad sommarkickoff arrangerades av Turistbyrån tillsammans med projektet Business to Heritage den 17 juni. Träffen samlade drygt 70 personer från turistnäringen i Lysekil med omnejd. Från scenen fick vi bland annat höra vad Strandflickorna, Gullmarstrand, VANN, Röe gård, Lysekil guide och Grand Hotel har på gång i sommar. Mattias Grapenfeld gav en engagerande föreläsning om värdskap och Anja Praesto, som var dagens konferencier, höll ihop dagen på ett förträffligt sätt.

IMG_1712

Mycket tid till mingel, en miniutställning och gott tilltugg från Luna Café satte extra guldkant på dagen.

Klicka dig vidare i inlägget för fler härliga bilder från dagen… Läs merSlöjdklubb på Havets Hus

Detta inlägg postades i Nyheter den av .

Du som är mellan 7 -10 år är välkommen att slöjda, tälja, måla och sy på Havets Hus i sommar… På den roliga slöjdklubben utforskar du hemslöjdens spännande verktyg, material och metoder. 

IMG_0353

Slöjdklubben är Hemslöjdens barnverksamhet och finns i hela Sverige. Det är Sveriges hemslöjdsföreningars riksförbund som står bakom slöjdklubben som drivs med hjälp av hemslöjdskonsulenter, hemslöjdsföreningar, studieförbund och handledare. Läs merLekskeppet kommer på plats

Detta inlägg postades i Nyheter den av .

IMAG0454

Lekplatsen vid Havets Hus växer fram. Tack vare projektet B2H finns snart ett lekskepp för barnen att klättra på. Ett steg mot ett mer attraktivt havsbadsområde.

Notera också den nyrenoverade minigolfbanan i bakgrunden som Havets Hus investerat i. Du kommer väl prova både den och lekskeppet i sommar?